Placené poradenství není jen o ceně, je o udržení kvalitního servisu pro vás.

Neschopenka ,,od státu”pro OSVČ
12.2.2024

Placené poradenství není jen o ceně, je o udržení kvalitního servisu pro vás.

Vážení klienti,

doposud jsem vám poskytovala své služby zcela zdarma. A ano, byla to skvělá cesta, jak vám nabídnout nejlepší finanční produkty a zajistit vás pro budoucnost. Ale stejně jako vy máte omezený čas, tak i já mám den plný úkolů, které musím zvládnout. 💼

S růstem mé klientely a s tím, jak chci zachovat vysoký standard péče, jsem se rozhodla zavést placené poradenství. A proč? Protože kvalita mé práce je pro mě klíčová. Abych vám mohla stále poskytovat to nejlepší, co si zasloužíte, potřebuji věnovat více času a energie na individuální přístup, analýzy a optimalizace vašich smluv.

Neznamená to, že na ty z vás, kdo si nezvolí placené balíčky, zapomínám. Práce se mnou nekončí! 🎯 Ale dám přednost těm, kteří do svých financí investují s plným nasazením a chápou hodnotu mých služeb. Pro ostatní klienty jsem tu nadále, jen budete muset počkat déle – protože má energie a čas jsou omezené, stejně jako váš čas.

Záleží mi na tom, abyste měli co nejlepší servis, ale pokud chci udržet stejnou úroveň péče pro všechny, je nutné ji rozdělit efektivně. 🤝 To znamená, že placené balíčky přináší přednostní řešení a důkladnější přístup. Zkuste to vnímat jako investici – nejen do mé práce, ale hlavně do vaší vlastní budoucnosti.

Jana Bártlová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *